Trasig!!

Ja då satt man här igen lite halv trött efter ett par öl:) Idag så måste jag hämta lite grejor i kumla, men just nu sitter jag i östansjö och har duschat lite, Man känner ju sig helt trasiig faktiskt.

Nu ska jag försöka ta mig hem till kumla. Jobbigt när man inte har egen bil. Det hade ju varit skönt som fan och haft en faktiskt, men jag ska väl börja jobba på det nu.

Skriver mer sen.

Ha det bra alla människor.

Ja Då satt man här!!

Idag kom jag faktiskt upp på det här skit villmer, men det var väl dags för det nu, Idag  händer väl inte så mycket. Jag ska bara ta det lugnt och försöka ta mig hem till frida och låna laddaren. Man får ju hoppas att hon är hemma då!!

Nu ska jag sitta här till klockan 12 sen är det lunch. Efter lunch så är det gitarrkurs så då tror jag inte att jag ska gå!!  Palla och sitta och dra i ett par strängar när man inte fattar hur man gör. RIKTIGT TRÅKIGT.

Men alla får ha det så bra, Så hörs vi eller ses vi!!

Äntligen börjar det kännas bättre!!

Nu har det äntligen släppt. Har suttit och svettas hela dagen, LITE JOBBIGT!! Nu får man ta och lägga ner, Måste sköta det här med villmer nu så man kan få lite pengar. Det är ju behövligt.

Nu ska jag försöka få i mig lite mat, Testa förut men fick inte ner så mycket, hoppas att det går lättare nu.
Men alla får ha det så bra så länge så skriver jag kanske lite mer imorgon eller något.

Varför måste livet vara så svårt??????

Patry eller ej!

Jag vet faktiskt inte vad man ska göra idag. Just nu sitter jag i lägenheten och har precis städat, håller också på att tvättar. BORING.

Börjar i alla fall må bättre nu, eller bättre en förut i alla fall. Man försöker så gott man kan med allt runt omkring men det blir för mycket ibland. Har börjat gått på villmer igen ialla fall. Har ju varit borta ett tag nu.
Ska försöka att klara av det där skiten nu. Annars får man ju inga pengar och utan pengar kan man inte parta. :)

Ikväll vet jag inte vad som händer, några bärs blir det väl. Då kan man ju överleva dagen rätt bra.

Nu ska jag hämta tvätt snart så det blir klart någon gång.

Hoppas alla har en trvlig och solig dag framför sig!!!!!

Trevlig onsdag!!

Fan vilket vädet det är. Det är så skönt att bara vara ute och ta det lugnt. Hoppas detta väder håller.
Idag har jag varit på marieberg och handlat nya skor och en nytt linne. Det vart ju inte mycket men det är alltid något.

Imorgon har jag lovat sandra att komma hem och tvätta och städa lite. DET BEHÖVS!!!

Ska gå upp till en kompis nu och kolla lite grejor, sen ska jag nog bara ta det lugnt. Det har varit mycket nu sista veckan men jag hoppas att det blir bättre.

Ha en trevlig kväll allihopa!!

RSS 2.0