Barnvakt!!

JA idag vart det att sitta barnvakt till mina kusiner, men just nu är det bara lisa som är här. Fredrik är på väg hem hoppas jag.

Imorgon blir det nora och campa:) Ska bli riktigt skönt att komma iväg ett par dagar och vila lite med älsklingen. Hoppas att vi kommer ha det väldigt bra, men det tror jag att vi kommer att ha.

Nu ska jag sätta mig och ta en 2,8 framför någon film ;)

HA det alla glada sommar folk!!  
                                                                                            

NY BLOGG!

Kommer att ha kvar denna men har öppnat en till, Enbart Fiskeblogg!
Så kika gärna in på PatriksFiske !Nu är midsommar över!!!!

Ja då har man överlevt ännu en till midsommar då!! Fast denna var faktiskt ganska bra. I fredags så åt vi först massa fin sommar mat hos frida, sen åkte vi på fest i åsbro hemma hos Jenny. Det var faktiskt kul även om det regnade lite:)

Igår så hände det inte så mycket. Vi gick fram med stefan till maestro och drack ett par öl på kvällen, sen följde vi med upp till han en sväng och tog ett glas vitt!!

Så det har varit ganska lugn midsommar. NU ska jag kolla lite på film och äta godis. Sen blir det nog att lägga sig.
Har mycket att göra under veckan. Fyller ju år på torsdag:)

GRATTIS PÅ MIG :)


Hmmmm rolig dag!!

Idag har det inte hänt mycket i mitt arbetslösa liv. Och kan inte komma på något att göra heller. Men snart kommer ju midsommar så man får hoppas att  det händer något roligt.

. Har inte bestämt så mycket förutom att vi ska hem till stefan och frida och äta på da´n, sen vet jag inte om vi skulle på någon fest i åsbro. Men man hinner ju ändra sig många gånger.

Så är det någon som vet något roligt som händer så kan ni ju säga til:)

Och snart fyller man år också. Då måste man ju planera vad man ska göra då. Tycker faltiskt inte om att fylla år. det är lite överskattat;)

Nu ska jag försöka få sandra att byta kanal. Hon sitter och kollar på dom där desperata hemmefruarna. Hmm, vad ska man säga.
 Skriver någon annan dag om vad som har hänt under helgen.

Älskar dig Sandra<3

life is like you live it.

Ja vad ska man skriva om.. det har inte hänt så mycket dom senaste dagarna faktiskt.. Jo man kan säga att det har hänt men det är inget jag behöver ta upp här..
 Man kan säga så här att jag kommer troligtvis bli lycklig igen:)


Man vet ju att om man håller ihop med folk som man vet gillar en och ställer upp för en kommer allt bli bra.
Just nu kom frida och stefan hem. Vi har suttit barn vakt till deras son medans dom var på möte.

Annars händer det inte mycket i mitt liv, förutom att jag ska dricka upp mitt kaffe och gå ut och röka..

Kan skriva lite mer senare under dagen.Men jag lägger ut en puss till alla som förtjänar det. Ni vet vilka ni är!

puss


Man borde ha lyssnat!!!!

Ja då var det söndag igen. Fan vad tiden går fort!! denna helg har varit helt ok faktiskt förutom att jag åkte på en jävligt jobbig resa till finland i torsdags. Den var väl egentligen helt ok om man tänker för då fick man se hur visst folk är. Det kändes jävligt bra att få se det så man inte hade suttit bort sitt liv med såna.

Jag kan ju säga så här att man skulle ha lyssnat på folk som visste hur det va, men jag kanske var för naiv. Därför vill jag be om ursäkt till dom som försökte berätta för mig hur det låg till..

Nu ska jag bara ta det lugnt ett par dagar och försöka fixa lite grejor runt omkring. Som att gå till arbetsförmedlingen och försöka fixa ett jobb eller något. Sen ska jag även upp till kungsmottagningen och göra en hälsokontroll. Då får man ju se hur fint kroppen mår :)

Skriver lite mer senare när jag har tid.

HA D

RSS 2.0