Tidig tvättdag!!!

Gick upp för ungefär 20 min för att tvätta.. Det  kan jag ju säga direkt att det är inte min grej. Jag brukar alltid sova till en 11-12 på dagarna. Men det är alltid kul med lite omväxling.

Igår så var jag hemma hos Linda och Emil och drack lite kaffe och fick en god kladdkaka som emil hade bakat. Jag trodde aldrig att den där killen kunde sånt!!:) Man förvånas ju av mycket saker nu för tiden. Men en sak kan jag säga om ni läser detta.. Ni bodde faktiskt jätte fint:)

Idag ska jag åka och fiska med stillfors i någon sjö i hallsberg.. Vet inte vad det är men det verkar som att vara bra fiske där så jag hoppas att vi får några fina borrar och gäddor. Det ska bli kul faktiskt för det var ett tag sen jag umgicks med stillfors. Det ända som är tråkigt det är att det ska vara ett sånt skitväder. Så vi får hoppas att fisken är på hugget idag annars blir jag sne!!

Nu ska jag sätta på lite kaffe så att älsklingen får kaffe innan hon ska följa med ner och hänga tvätt. Då blir hon nog glad för det är alltid hon som går upp först och sätter på annars..

Skriver mer när jag kommer från fisket så ni får veta hur det gick..

Golfar Söndag!!

Ja, Idag har varit en rätt rolig dag faktiskt. Jag, Peter, Emil, Tony, och Rubbe var och spelade långgolf ute vid gustavsvik. Det gick väl lite så där kan man säga, men det var faktiskt roligt. Jag tror att peter vann, men han har nog fusktränat:)

När jag kom hem var jag tvungen att lägga mig och vila, vart helt slut fan. Nu ska vi titta på någon film som går på femman. En verklighetsbaserad film tror jag att det är.

Har nyss ätit fläsklägg och färskpotatis. Jävligt gott vart det men det tar så lång tid att göra i ordning!!

Ha det bra så länge alla golfare,..

RSS 2.0